Lompat ke isi

Wikipedia:VisualÉditor: Béda antarrépisi

1.180 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{| style="background:#EBF4FA; border:1px solid lightgray; text-align:center; margin: 1em auto 1em auto;"
|-
| style="font-size:150%; width:32%" | '''[[Special:Preferences#mw-prefsection-editing|Larapkeun VisualEditor]].'''
| style="font-size:150%; width:32%" | Baca '''[[mw:Help:VisualEditor/User guide/su|Pituduh Pamaké VisualEditor]]'''.
| style="font-size:150%" class="plainlinks" | [{{fullurl:Wikipedia:VisualEditor/Feedback|action=edit&section=new&watchthis=1}} '''Laporkeun masalah''' dina maké VisualEditor].
|-
| Login, [[Special:Preferences#mw-prefsection-editing|ulah céntang ''Temporarily disable the visual editor while it is in beta'']], atawa [[Special:Preferences#mw-prefsection-editing|robah ''Mode ngédit'']] ka ''Témbongkeun sakabéh tab éditor'', laju simpen préferénsi anjeun. Atawa '''[//en.wikipedia.org/wiki/User:Sandbox?veaction=edit paké tutumbu kotrétanieu]''' pikeun nyobaan.
| Paluruh cara nyieun tutumbu, nambahkeun atawa mindahkeun gambar, nyieun sitasi, nyelapkeun citakan, ngédit tabél, jsb.
| Sebutkeun ogé '''panyungsi raramat''', '''sistem operasi komputer''', jeung '''kulit Wikipédia''' (ilaharna Vector, sakapeung Monobook).
|}
[[File:VisualEditor-logo.svg|300px|right]]
 
Wilujeng sumping di portal [[mw:VisualEditor|VisualEditor]], hiji cara anu panganyarna dina ngédit Wikipédia anu keur dimekarkeun ku [[MediaWiki]] jeung [[Wikimedia Foundation]]. Harita mah lamun urang hayang ngédit di Wikipédia urang kudu paham heula kana [[markah wiki]], hiji basa markah nu kawilang bangga. Dina taun 2001, ieu cara masih kénéh bisa ditarima tapi dina taun 2013 cara ieu téh [[mw:Special:MyLanguage/VisualEditor/Portal/Why|ngabalukarkeun para kontributor naringgalkeun Wikipédia]]. Ku ayana VisualÉditor, urang teu kudu diajar heula perkara markah wiki, nu dipiharep bisa ngaronjatkeun para pamaké méré kontribusina di Wikipédia.
 
12.178

éditan