Béda révisi "Obrolan pamaké:RXerself"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
235 bita ditambahkeun ,  3 tahun yang lalu
::Sampurasun Gunsou-san.. hehehe [[Pamaké:Sopianwar|Sopianwar]] ([[Obrolan pamaké:Sopianwar|sawala]]) 13 Juli 2016 13.08 (UTC)
:::Sok lah hajar Kang --[[Pamaké:Mssetiadi|Tedi]] ([[Obrolan pamaké:Mssetiadi|sawala]]) 18 Juli 2016 01.36 (UTC)
 
== Hayu ramékeun deui! ==
 
Ceu, damang?!
:Hayu ah urang ramékeun deui ieu suwiki--[[Pamaké:Uchup19|'''<font color="#">Uchup19 (SAB17)</font>''']]&nbsp;[[Obrolan_pamaké:Uchup19|<font color="#">✉</font>]] 16 Juli 2017 00.08 (UTC)

Menu navigasi