Béda révisi "Martabat Tujuh"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taya parobahan ukuran ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
'''Martabat Tujuh''' nyaéta salah sahiji ajaran [[tasawuf]], nu janten kawentar di [[nusantaraNusantara]] saprak awal abad ka-17. Ajaran ieu mimitina disebarkeun ku [[Syamsuddin al-Sumatrani|Séh Syamsuddin al-Sumatrani]], mufti [[Kasultanan Acéh|Karajaan Acéh]]. Ajaran ieu dumasar kana kitab ''Al-Tuhfat al-Mursalah ila Ruh an-Nabi'' karya [[Muhammad al-Burhanpuri|Séh Muhammad al-Burhanpuri]], hiji [[sufi]] tina [[Gujarat]], [[India]].
894

éditan

Menu navigasi