Béda révisi "Saéni"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
3.845 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar Novel Saéni téh minangka novel munggaran karangan Hadi AKS, anu diterbitkeun ku Grafindo Media Pratama taun 2007<ref name="skripsi"> Adiwisastra, Prayoga: "Aspék Sosiologi S...
(Nyieun kaca anyar Novel Saéni téh minangka novel munggaran karangan Hadi AKS, anu diterbitkeun ku Grafindo Media Pratama taun 2007<ref name="skripsi"> Adiwisastra, Prayoga: "Aspék Sosiologi S...)
(taya bédana)

Menu navigasi