Béda révisi "Lélés"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
3.968 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
Nyieun kaca anyar jempol|Tangkal Lélés '''Lélés''' (''ficus subracemosa'') nyaéta spesies tangkal tina kulawarga ''Moraceae'' anu asalna ti...
(Nyieun kaca anyar jempol|Tangkal Lélés '''Lélés''' (''ficus subracemosa'') nyaéta spesies tangkal tina kulawarga ''Moraceae'' anu asalna ti...)
(taya bédana)
2.850

éditan

Menu navigasi