Béda révisi "Papanahan"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
21 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
 
Atlit papanahan Indonésia nu pernah dilélér pérak di [[Olimpiadeu]] nyaéta [[Nurfitriyana Saiman]], [[Lilies Handayani]] jeung [[Kusuma Wardhani]] nu diaping ku atlit papanahan sénior [[Donald Pandiangan]].
 
{{Olahraga-pondok}}
 
[[Kategori:Olahraga]]

Menu navigasi