Béda révisi "Papanahan"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
4 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
 
[[Gambar:Archery_competition.jpg|jmpl|Kompetisi papanahan.]]
'''Papanahan''' nyaéta hiji kagiatan ngagungkeun [[gondéwa]] pikeun melesatkeun [[jamparing]]. Loba bukti nu némbongkeun yén sajarah papanahan geus ti saprak 5.000 taun ka tukang nu mimitina mah dipaké pikeun [[moro]] sarta tuluy mekar minangka [[pakarang]] dina [[palagaan]] jeung deuih minangka [[olahraga]] nguji seukeutna mata. Jalma nu resep atawa mangrupa ahli dina widang manah disebutna '''pamanah'''.
 
Atlit papanahan Indonésia nu pernah dilélér pérak di [[Olimpiadeu]] nyaéta [[Nurfitriyana Saiman]], [[Lilies Handayani]] jeung [[Kusuma Wardhani]] nu diaping ku atlit papanahan sénior [[Donald Pandiangan]].

Menu navigasi