Béda révisi "Kabupatén Karawang"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
20 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
|propinsi=[[Jawa Barat]]
|ibukota=[[Pedes, Karawang|Pedes]]
|foto=[[Gambar:Bendungan walahar karawang - panoramio.jpg|300px250px]]
|caption=Bendungan Walahar
|lega=1.737,30 km²
|dau=Rp. -
|lambang= [[Gambar:Reynan-Karawang-emblem.jpg|100px]]
|peta= [[Gambar:Locator_kabupaten_karawangMap of West Java highlighting Karawang Regency.pngsvg|300px250px]]
|kordinat=-
|dasar hukum=-
598

éditan

Menu navigasi