Béda révisi "Jeruk Purut"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
23 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
artikel kudu digabung
Tidak ada ringkasan suntingan
(artikel kudu digabung)
 
{{gabung|Jeruk purut}}
Jeruk purut nyaéta jenis [[jeruk]] nu kaasup kana keluarga ''[[Rutaceae]],'' umumna mah buah jeung daunna sok dipaké pikeun obat tradisional.<ref>{{Cite journal|last=Dhavesia|first=Vika|date=2017|title=SKRIPSI
UJI AKTIVITAS ANTIBAKTERI EKSTRAK DAUN JERUK PURUT
8.434

éditan

Menu navigasi