Wikipedia:Cara nyieun artikel anyar: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
m
Malikkeun éditan 203.78.112.79, diganti deui ka vérsi ahir ku Uchup19
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
m (Malikkeun éditan 203.78.112.79, diganti deui ka vérsi ahir ku Uchup19)
Tag: Pengembalian
Sing saha baé, kaasup anjeun, bisa nulis/ngeusian Wikipédia! Mangga ketikkeun judulna dina kotak di handap, klik "Jieun artikel", lajeng kawitan baé nyerat: OESMANE BEN GOITA
Val Noval
Artis Musik
 
<inputbox>
Noval aryana atau yg di panggil akrab Val noval ini adalah pembawa acara,komedian & penyanyi berkebangsaan indonesia berdarah jawa & sunda Val noval juga mantan dari grup rumah sakit jiwa 2017 dan juga duo rempong sejak 2013. Wikipedia
type=create
preload=Template:New_page
editintro=
width=45
</inputbox>
----
'''Kaca anyar''' ditangtukeun ku aya henteuna [[jujutan kaca]]. Prinsipna mah, nyieun kaca anyar téh sarua jeung ngédit kaca kosong.
 
Pikeun hal-hal ngeunaan éditan sacara umum, hususna ''[[markup language]]'' ''[[wikitext]]'', tempo [[Wikipédia:Cara ngédit kaca]].
Lahir : 29 Oktober 10/2003 Gunung kidul wonosari , yogyakarta
Agama : islam
 
Nama asli : Noval aryana
 
Saudara kandung : Via Novia Syafaat (adik)
Orang tua : Marsilah , Aca
 
Mantan grup : Rumah sakit jiwa (sejak 2017), Duo rempong (sejak 2013)
 
==Léngkah-léngkah nyieun artikel anyar==
Sangkan leuwih jelas, léngkah-léngkah nyieun artikel anyar bisa ditingali dina [http://www.slideshare.net/WikimediaID/wiki-sabanda-cara-membuat-artikel Cara Nyieun Artikel Anyar]
 
==Nyieun artikel tina URL==
Url :www.val noval.com
URL nu patali jeung kaca ramat nu can aya bakal némbongkeun téks nu aya na [[MediaWiki:Noarticletext]].
 
Kaca ieu mibanda tumbu édit, nu salajengna nujul ka dijieunna kaca dimaksud.

Menu navigasi