Lompat ke isi

Wikipedia:VisualÉditor: Béda antarrépisi

1.969 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
 
==Kumaha cara nulungan==
Sangkan VisualÉditor bisa leuwih hadé sarta maksimal, Anjeun bisa nulungan ku cara manggihan kutu tuluy [[mw:VisualEditor/Feedback|méré laporan]]. Salian ti éta, aya sababaraha pancén lainna nu bisa dipigawé ku Anjeun, diantarana nyaéta:
* '''Nganyarkeun kaca pitulung''' - Sakabéh proyék miboga kaca pitulung nu bisa mantuan pamaké anyar sangkan bisa méré kontribusi. Hanjakalna, maranéhanana sibuk mekarkeun pangédit markahna, nepi ka waktu VisualÉditor diluncurkeun, tutorialna bakal jadi laas. Kacida mangpaatna lamun aya hiji jalma nu bisa [[mw:Special:MyLanguage/VisualEditor/Portal/Help|nganyarkeun kaca pitulung]], dumasar [[mw:Special:MyLanguage/Help:VisualEditor/User guide|tutorial ngagunakeun VisualEditor]].
* '''Nambahkeun "DataCitakan" dina citakan''' - VisualÉditor boga pangédit citakan nu alus, saperti nu dijéntrékeun dina [[mw:Special:MyLanguage/Help:VisualEditor/User guide|kaca pitulung]]. Sakumaha nu bisa katingali ku Anjeun waktu maké citakan dina Wikipédia, sababaraha citakan miboga parameter jeung ''penjelasan'' anu alus nepi ka para pamaké téh ngarasa babari waktu makéna. Tapi aya sababaraha citakan nu teu miboga éta, lantaran citakan merlukeun "DataCitakan" sangkan ieu fitur bisa dipaké. Lamun Anjeun hayang nambahan DataCitakan, aya [[mw:Special:MyLanguage/VisualEditor/Portal/TemplateData tutorial|pituduhna]] sarta [[mw:Special:MyLanguage/VisualEditor/Portal/TemplateData|daptar citakan anu paling penting pikeun ditambahkeun DataCitakanana]].
* '''Nulungan pamaké anyar''' - Lamun peluncuran VisualÉditor suksés tangtuna waé bakal loba pamaké anyar. Sanajan cara ngéditna leuwih babari tapi keukeuh néangan pituduh pikeun ngayakeun interaksi jeung komunitas mah kawilang hésé. Mangga diantos pisan pangrojongna [[mw:Special:MyLanguage/VisualEditor/Portal/New users|di meja pitulung, atawa dina saluran pitulung IRC]] pikeun nulungan para pamaké anyar sangkan leuwih wanoh jeung Wikipédia.
 
Naon nya
6

éditan