Kabupatén Tangerang: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
13 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: beh → béh (2), Kabupaten → Kabupatén (2))
mTidak ada ringkasan suntingan
|kodearea=021
|dau=Rp. -
|lambang= [[Gambar:Logo kabkabupaten tangerang.gifjpg|80px100px|Lambang Kabupatén Tangerang]]
|peta= [[Gambar:Locator_kabupaten_tangerang.png|300px]]
|kordinat= 106°20’-106°43’ BWé<br/>6°00’-6°00-6°20’ LKi
|dasar hukum=-
Kabupatén Tangerang ngawengku 26 [[kacamatan]], nu dibagi deui jadi sajumlah [[desa]] jeung [[kalurahan]]. Puseur pamaréntahannana aya di Kacamatan [[Tigaraksa, Tangerang|Tangerang]].
 
{{Kabupaténkabupatén Tangerang}}
{{banten}}
{{Kabupatén Tangerang}}
 
[[Kategori:Kabupatén di Banten|Tangerang]]
637

éditan

Menu navigasi