Kakaisaran Rusia: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
19 bita dipupus ,  3 tahun yang lalu
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: ea → éa)
(Corrected (GlobalReplace v0.6.5))
|symbol = Lambang Kakaisaran Rusia
|symbol_type = Lambang|
|image_map = Russian Empire (orthographic projection1867).svg
|image_map_caption = Peta Kakaisaran Rusia{{#tag:ref|Sanggeus 1866, Alaska dijual ka Amérika Sarikat sarta Sakhalin kidul direbut Jepang, tapi Batum, Kars, Pamir, jeung wewengkon Transkaspia (Turkménistan) dipibanda.|group=n}}
Héjo kolot nunjunggkeun kakawasaan maksimum Kakaisaran Rusia. Héjo ngora némbongkeun pangaruh.
14

éditan

Menu navigasi