Béda révisi "Logam"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
27 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: ngabogaan → mibanda (10), tibatan → ti batan (3), Proses → prosés (8))
m
 
[[Category:Logam| ]]
[[Category:Tabel periodik]]
[[Kategori:Bahan wangunan]]
 
<!-- interwiki -->
2.616

éditan

Menu navigasi