Élmu ukur: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
4 bita dipupus ,  3 tahun yang lalu
m (Ngarapihkeun éjahan, replaced: eo → éo, wanguna → wangunna using AWB)
 
== Élmu ukur munggaran ==
 
Catetan munggaran ngeunaan élmu ukur bisa disusud nepi ka ka jaman [[Mesir kuno]], peradaban landeuheun [[Walungan Indus]] sarta [[Babilonia]]. [[Peradaban|Peradaban-peradaban]] ieu dipikanyaho ngabogaan kaahlian dina [[irigasi]], ngadalikeunngandalikeun [[caah]] sarta nangtungkeunngawangun wangunnan-wagunanwangunan badagnu gararedé. Lolobana élmu ukur Mesir kunakuno jeung Babilonia kawates ngan dina utang-itung [[panjang]] ségmén-ségmén [[garis]], [[lega]], jeung eusi ([[volume]]).
 
== Tempo ogé ==
Pamaké anonim

Menu navigasi