Béda révisi "KAI Commuter Indonésia"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
8 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
Ngarapihkeun
(→‎Sajarah: Ngarapihkeun)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
(Ngarapihkeun)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
{{infobox rail line
| name = KAKereta Commuter Indonésia
| image = Logo kcj baru.png
| owner = [[Kereta Api Indonesia]]
}}
 
'''KA Commuter Indonésia''' atawa '''KRLKereta Commuter Indonésia''' atawa '''KRL Commuter Line''' (saméméhna KRL Commuter Jabodetabék) nyaéta layanan jalur [[karéta rél listrik]] anu dioperasikeun ku PT KAIKereta Commuter JabodetabékIndonésia, anak pausahaan [[Kereta Api Indonesia|PT Kereta Api Indonésia]].<ref name="KCJ">[https://www.krl.co.id/ Situs resmi PT KAI Commuter Jabodetabék] {{id}} diakses tanggal 4 Mei 2016</ref><ref name="KAI">[https://www.ereta-api.co.id/ Situs resmi PT Kereta Api Indonesia] {{id}} diakses taggal 4 Mei 2016</ref> KRL geus beroperasi di wilayah [[Jakarta]] ti mimiti taun [[1976]] nepi ka kiwari ngalayanan ruteu komuter di wilayah [[DKI Jakarta]], [[Dépok|Kota Dépok]], [[Bogor|Kota Bogor]], [[Kabupatén Bogor]], [[Bekasi|Kota Bekasi]], [[Kabupatén Bekasi]], [[Kabupatén Lebak]], [[Tangerang|Kota Tangerang]], [[Kabupatén Tangerang]], sarta [[Tangerang Kidul|Kota Tangerang Selatan]].<ref name="KCJ"/>
 
== Sajarah ==

Menu navigasi