Béda révisi "KAI Commuter Indonésia"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
79 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Ngarapihkeun)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
| owner = [[Kereta Api Indonesia]]
| system = Karéta api komuter
| open = [[6 April]] [[1925]] (ku ''Staats Spoorwegen'', pausahaaan karéta [[Hindia Walanda]])<br>[[15 Séptémber]] [[2008]] (ku PT KCJ, minangka KA Commuter Jabodetabék)<br>[[20 Séptémber]] [[2017]] (ku PT KCI minangka Kereta Commuter Indonésia)
| operator = KA Commuter Jabodetabék
}}

Menu navigasi