Béda révisi "3 Séptémber"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
567 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
(→‎Tumbu luar: clean up, replaced: {{months}} → {{bulan}} using AWB)
 
== Kajadian ==
* [[301]] - [[San Marino]], [[républik]] pangkolotna di dunya jeung salah sahiji nagara pangleutikna di dunya, diadegkeun ku [[Santo Marinus]].
* [[1260]] - Tangtara [[Bani Mamluk]] [[Mesir]] ngahasil ngéléhkeun tangtara [[Mongol]] dina [[Patempuran Ain Jalut]] di [[Paléstina]], nyirikeun wates maksimum panalukan ku [[Kakaisaran Mongolia]]
* [[1783]] - [[Perang Révolusi A.S.]] lekasan.
* [[1943]] - [[Perang Dunya II]]: [[Italia]] Daratan dikawasa pasukan [[Sekutu]] pikeun kala munggaranna.
* [[1971]] - [[Qatar]] meunang kamerdékaan ti [[Britania Raya]].
 
== Nu babar ==
 

Menu navigasi