Béda révisi "3 Séptémber"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
440 bita ditambahkeun ,  4 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
* [[1943]] - [[Perang Dunya II]]: [[Italia]] Daratan dikawasa pasukan [[Sekutu]] pikeun kala munggaranna.
* [[1971]] - [[Qatar]] meunang kamerdékaan ti [[Britania Raya]].
*1995 - eBay (Electronic Bay) medal ku alpukahna Pierre Omidyar.
 
== Nu babar ==
 
* 1947 - Presidén Bank Central Eropa, Mario Draghi, Roma Italia.
* 1955 - Gitarist Sex Pistol, Steve Jones, London, Inggris.
* 1970 - Manajer tim Inggris, manten pamaén bola, Gareth Southgate, Watford, Inggris.
* 1973 - Manten pamaén basket NBA, Damon Stoudamire, Portland, Oregon, AS.
 
== Nu pupus ==
 
* 1991 - Sutradara filem Amérika, Frank Capra, di Quinta, California, AS, 94 taun.
 
== Poé peré ==
635

éditan

Menu navigasi