Béda révisi "Urang Sunda"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
taya kamandang éditan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
'''Minoritas'''
 
aya ogé saeutikna babaraha urang Sunda nu nganut [[Sunda Wiwitan]], [[Gambar:Christian cross.svg|12px]] [[Kristen]], jeung [[Gambar:Om.svg|15px]] [[Hindu]]
|related=[[urang Jawa|Jawa]], [[Betawi]]
}}
16

éditan

Menu navigasi