Béda révisi "Muhammad Ali Jinnah"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m
→‎Biografi: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Desember → Désémber
(→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
m (→‎Biografi: Ngarapihkeun éjahan, replaced: Desember → Désémber)
 
==Biografi==
Muhammad Ali Jinnah gumelar di [[Karachi]] India 25 DesemberDésémber 1876 jeung maot di Karachi 7 September 1948.<ref name="Biografi">{{cite web|url=http://www.pakistan.gov.pk/Quaid/life_quaid01.htm|title=Early Days: Birth and Schooling|first=Government of Pakistan|last=Official website|archiveurl = http://web.archive.org/web/20051105114708/http://www.pakistan.gov.pk/Quaid/life_quaid01.htm <!-- Bot retrieved archive --> |archivedate = 2005-11-05}}</ref> Anjeunna kungsi sakola di Madrasah Sind, tuluy nuluykeun ka Sakolah menengah atas Misionaris Kristen Karachi.<ref name="Biografi"/> Dina usia 17 taun anjeunna indit ka [[Inggris]] jeung diajar élmu hukum di Lincoln`s Inn London, jeung balik deui ka India taun 1896 muka prakték hukum di kota Bombay sabagé hiji-hijina pangacara muslim di kota éta.<ref name="Biografi"/>
 
==Rujukan==
18.254

éditan

Menu navigasi