Béda révisi "Orat"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
5 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m
→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: teh → téh (2), tea → téa (2), kabeh → kabéh
(Hadis anu ti Aisyah tea teh teu dianggep sahih ku kabeh ulama)
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: teh → téh (2), tea → téa (2), kabeh → kabéh)
Tina katerangan éta, mangka jelas yén awéwé wajib nutupan sakujur awakna, iwal beungeut jeung [[dampal leungeunna]].<ref name="Fiqh" />
 
Nanging, hadis anu ti Aisyah teatéa tehtéh teu dianggap sahih ku kabehkabéh ulama, ceuk sabagéan ulama, hadis anu ti Aisyah teatéa tehtéh sifatna mursal (teu meunang dijadikeun rujukan). Paingan, aya ulama anu bilang bilang batas orat awéwé téh sakujur awakna, aya ogé nu bilang batas orat awéwé téh sakujur awakna, iwal panon kéncana, aya ogé nu bilang batas orat awéwé téh sakujur awakna, iwal beungeut, dampal leungeun jeung dampal sukuna, aya ogé nu bilang batas orat awéwé téh tiasa disesuaikeun jeung adat istiadat.<ref>{{Cite web|url=https://eradamusmalum.blogspot.com/2017/07/rambut-tidak-mutlak-aurat-wanita.html|title=Eradamus Malum: Rambut Tidak Mutlak Aurat Wanita – Menjawab Radikalisme Dengan Agama|last=Malum|first=Eradamus|website=Eradamus Malum|accessdate=2019-10-06}}</ref><ref>{{Cite web|url=https://ijtihaduna.wordpress.com/2017/08/26/polemik-jilbab-dan-usaha-ijtihad/|title=Polemik Jilbab, Hasil Ijtihad|last=ijtihaduna|website=IJTIHADUNA|language=id-ID|accessdate=2019-10-06}}</ref>
 
{{pondok}}
18.254

éditan

Menu navigasi