Béda révisi "The Beatles"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
81 bita ditambahkeun ,  11 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
(File)
[[File:The Fabs.JPG|right|225px|thumb|]]
 
'''The Béatles''' nyaéta hiji grup musik ti [[Inggris]]. Anggota-anggotana [[John Lennon]], [[Paul McCartney]], [[George Harrison]] jeung [[Ringo Starr]].
 
Dibentuk di Liverpool maret 1960. Grup musik ieu ka asup kana rupi musik rock
{{Pondok}}
{{stub}}
Pamaké anonim

Menu navigasi