Béda révisi "Hateup"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
277 bita ditambahkeun ,  9 bulan yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: era → éra (2))
m
[[Gambar:בית הטירה - מרכז כרמל - חיפה (1).JPG|jmpl|Hateup]]
'''Hateup''' nyaéta bagéan pangluhurna tina imah nu nutupan [[wangunan]].<ref Hateupname=“Jonathan datarRigg”>{{Cite seringbook ditutupan| kutitle [[tér]]=A jeungDictionary [[karihkil]]of turthe disadiakuenSunda saluranLanguage keurof nyalurkeunJava| [[cihujan]]first jeung=Jonathan [[salju]].| last =Rigg| Hateuppublisher bentuk=Bataviaasch liannaGenootschap diwangunvan pikeunKunsten ngucurkeunen caiWetenschappen| sacaralocation alami,=Jakarta| kaasup:year =1862|ISBN='-}}</ref>
Hateup datar sering ditutupan ku [[tér]] jeung [[karihkil]] tur disadiakuen saluran keur nyalurkeun [[cihujan]] jeung [[salju]]. Hateup bentuk lianna diwangun pikeun ngucurkeun cai sacara alami, kaasup:
{{Tarjamahkeun|Inggris}}
<!--<div style="float: right; margin: 1em 1em 1em 1em; border:0px; border-style:solid; text-align: center;">[[Image:R_roof_types.png]]<br><small>Tipe hateup wuwungan</small></div>-->
* [[Taman di hateup]].
* [[Loténg]]
 
==Dicutat tina==
{{reflist|2}}
2.061

éditan

Menu navigasi