Béda révisi "Kartu krédit"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
6 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (→‎top: Ngarapihkeun éjahan, replaced: dipake → dipaké, sejen → séjén)
[[Gambar:Credit-cards.jpg|jmpl|Conto kartu kredit<br />]]
'''Kartu krédit''' nyaéta "duit plastik" anu dikaluarkeun ku [[bank]] pikeun alat pambayaran di tempat-tempat nu tangtu samisal jiga di [[hotél]], [[réstoran]], tempat rékréasi jeung sajabana.<ref name="test">Dahlan siamat, 2001, Manajemen Lembaga Keuangan III, Lembaga penerbit UI, Jakarta</ref>
 
Pamaké anonim

Menu navigasi