Béda révisi "15 Pébruari"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
44 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
* [[1989]] – [[Perang Soviét-Afghan]]: Uni Soviét sacara rasmi ngabéwarakeun yén sakabéh pasukanna geus ninggalkeun [[Kabul]].
* [[1991]] – Kasapukan Visegrád nu ngadegkeun gawé bareng pikeun nuju kana sistim pasar bébas ditarékeun ku para pamingpin Chékoslowakia, Hongaria jeung Polandia.
* [[2001]] – Rancangan munggaran ''[[genomegénom]]'' jalma nu kumplit dipedalkeun dina majalah jurnal ''Nature''.
* [[2003]] – Protés nentang kana [[Perang Irak]] lumangsung di leuwih ti 600 kota di sakuliah dunya. Kira-kira antara dalapan nepi ka 30 juta jalma nu ngilu ilibiung, ngajadikeun protés ieu panggedé-gedéna démonstrsi daméy dina sajarah.
* [[2010]] – Dua [[karéta api]] diadu di [[Halle]], Bélgia, nelasan sapuluh jalma sarta nyideraan 171 lianna.
* [[2012]] – Tilu ratus genep puluh jalma maraot dina hiji kahuruan di panjara Honduras di Kota Comayagua.
* [[2013]] – Hiji météor ngabeledug saluhureun Rusia, nyideraan 1.500 jalma ku alatan hébosanna ngarujadkeun jandéla jeung adegan-adegan batu. Lumangsung teu disangka-sangka ngan sajam saméméh ngaliwat pangdeukeut-deukeutnangaliwatna asteroid 2012 DA14 dina jarak pangdeukeutna nu geus kasawangdiharepkeun nuti anggalna, leuwih gedé tur taya patali nanaon, asteroidjeung 2012météor nu ngabeledug tadi, DA14.
 
== Nu babar ==
1.665

éditan

Menu navigasi