Béda révisi "Stasion Ciroyom"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
84 bita ditambahkeun ,  1 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
| coordinates_display = it
}}
'''Stasion Ciroyom (CIR)''' ([[Aksara Sunda Baku]]: {{sund|ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮎᮤᮛᮧᮚᮧᮙ᮪}}) nyaéta [[stasion karéta api]] anu perenahna di [[Ciroyom, Andir, Bandung]]. Stasion ieu teu jauh ti [[stasion Bandung]] jeung dipo karéta Bandung. Stasion ieu boga tilu jalur, tapi ngan 2 jalur nu aktipna. Stasion ieu dilayanan ku [[Karéta api lokal Bandung Raya]].
 
== Karéta api ==
3.609

éditan

Menu navigasi