Stasion Lempuyangan: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
207 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nganambahkeun Aksara Sunda jeung Basa Jawa)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tidak ada ringkasan suntingan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
|operator=[[Daérah Operasi VI Yogyakarta]]
|notes=
|peta=Indonésia_Yogyakarta
|latd=7
|latm=47
|lats=24.71
|latNS=S
|longd=110
|longm=22
|longs=31.6
|longEW=E
|map_label=Stasion Lempuyangan
|map_caption=Lokasi di [[Kota Yogyakarta]]
|coordinates_display=it
}}
'''Stasion Lempuyangan''' ([[Aksara Sunda]]: ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮜᮨᮙ᮪ᮕᮥᮚᮍᮔ᮪ atawa [[Basa Jawa]]: {{jav|ꦱꦼꦠꦱꦶꦪꦸꦤ꧀​ꦊꦩ꧀ꦥꦸꦪꦁꦔꦤ꧀}}, ''Sêtasiyun Lêmpuyangan'') (kodeu: '''LPN''', +114 m) nyaéta stasion karéta api anu perenahna di [[Kota Yogyakarta]], [[Daérah Istiméwa Yogyakarta]], berjarak ±1&nbsp;km di wétanneun [[Stasion Yogyakarta]], stasion utama di kota ieu.<ref name="Yogya">[https://www.gudeg.net Stasiun di Yogyakarta] {{id}} diakses tanggal 12 Maret 2016</ref>
637

éditan

Menu navigasi