Béda révisi "Stasion Juanda"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
78 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
(→‎Antarmoda pangrojong: Rute anyar kanggo Transjakarta anu liwatan Stasion Juanda nyaéta 12M)
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
|track=2
|platform=Dua péron sisi anu jangkung
|lintang=-6.1667216
|bujur=106.830473
|peta=Indonésia Jakarta
|map_label=Stasion Juanda
|map_caption=Lokasi di [[Jakarta]]
}}
'''Stasion Juanda''' ('''JUA''') ([[Aksara Sunda Baku]]: {{sund|ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮏᮥᮃᮔ᮪ᮓ}}) mangrupa [[stasion karéta api]] kelas II anu pererahna di Jalan Ir. H. Juanda 1, [[Pasar Baru, Sawah Besar, Jakarta Pusat]]. Ngaran stasion ieu diambil ti jalan raya anu aya di sabudeureuna. Stasion anu pererahna dina kaluhuran +15 métér ieu kaasup tina [[Daérah Operasi I Jakarta]]. Ti taun [[1990-an]], stasion ieu aya di luhur taneuh. Stasion Juanda aya di dekeut jeung halte [[Transjakarta|busway]].
{{Stasion KCI}}
{{stasiun-stub}}
{{coord|-6.166449|106.8302876|display=title}}
 
[[Kategori:Stasion karéta api di Jakarta|Juanda]]
637

éditan

Menu navigasi