Béda révisi "Paulo Gali"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
30 bita dipupus ,  4 bulan yang lalu
Gambar PauloGaliFreitas.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Neozoon
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
(Gambar PauloGaliFreitas.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Neozoon)
 
{{Infobox football biography
|playername = Paulo Gali
|image = [[File:PauloGaliFreitas.jpg]]
|image_size = 300px
|caption =
1.667

éditan

Menu navigasi