Béda révisi "Stasion Bandung"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
556 bita ditambahkeun ,  6 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
 
[[File:Stasiun Bandung Skybridge.jpg|250px|thumb|Skybridge stasion Bandung ditempo ti kajauhan]]
Ayeuna, stasion Bandung geus boga sasak layang (''skybridge'') di wétaneun stasion Bandung, anu ditujukeun husus pikeun panumpang. Salian éta, [[péron]] jalur 1 sarta péron antara jalur 2 jeung 3 dijangkungan sarta péron jalur 4, 5, jeung 6 dipanjangan pikeun ngaluyukeun jeung ''travelator'' anu nyambung ka sasak layang éta.<ref>{{Cite web|url=https://travel.detik.com/travel-news/d-5187838/wajah-baru-stasiun-bandung-dengan-skybridge-yang-instagrammable|title=Wajah Baru Stasiun Bandung dengan Skybridge yang Instagrammable|last=Fatimah|first=Siti|website=detikTravel|language=id|accessdate=2021-05-23}}</ref>
 
Patali jeung proyék modérnisasi pasinyalan karéta api, ti mimiti Maret 2021 di stasion ieu jeung stasion Ciroyom dilakukeun prosés pikeun ngaganti sinyal anu heubeul jieunan Siemens anu geus 50 taun ku sinyal anu anyar meunang nyieun PT Len Industri.<ref>{{Cite web|url=https://mediaindonesia.com/ekonomi/385817/kucurkan-rp138-m-ini-progam-padat-karya-ka-kemenhub-di-jabar|title=Kucurkan Rp13,8 M, Ini Progam Padat Karya KA Kemenhub di Jabar|last=developer|first=mediaindonesia com|website=mediaindonesia.com|language=id|accessdate=2021-05-23}}</ref>
 
== Sajarah ==
3.609

éditan

Menu navigasi