Béda révisi "Stasion Kiaracondong"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
115 bita dipupus ,  5 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
| tinggi = +681 m
| kode = KAC
| line = [[Karéta api Lodaya|Lodaya]], [[Karéta api Mutiara Selatan|Mutiara Selatan]], [[Karéta api Malabar|Malabar]], [[Karéta api Serayu|Serayu]], [[Karéta api Kahuripan|Kahuripan]], [[Karéta api Pasundan|Pasundan]], [[Karéta api Kutojaya Selatan|Kutojaya Selatan]], [[Karéta api Lokal Bandung Raya|Lokal Bandung Raya]], jeung [[Karéta api lokal Cibatu|Lokal Cibatu]], jeung [[Karéta api Galunggung|Galunggung]]
| class = Badag tipeu C
| track = 7
* [[Karéta api Lokal Bandung Raya|Lokal Bandung Raya]], jurusan [[Stasion Cicaléngka]] jeung jurusan [[Stasion Padalarang]]
* [[Karéta api lokal Cibatu|Lokal Cibatu]], jurusan [[Stasion Cibatu]] jeung jurusan [[Stasion Purwakarta]]
* [[Karéta api Galunggung|Galunggung]], jurusan [[Stasion Tasikmalaya|Tasikmalaya]]
 
<!--
== Jadwal Karéta api ==
Ieu jadwal Karéta api panumpang anu eureun di Stasion Kiaracondong '''per 1 Désémber 2019 (dumasar Gapéka 2019).'''
|23.55-->
|}
-->
 
== Tingali ogé ==
3.608

éditan

Menu navigasi