Béda révisi "Stasion Cimekar"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
4 bita ditambahkeun ,  4 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
 
{{Infobox stasiun
| kodepos = 40623
| tinggi = +670668 m
| image = Stasiun Cimekar Depan.jpg
| caption = Stasion Cimekar ditempo ti hareup
| toilet = Aya
}}
[[File:Emplasemen Stasiun Cimekar.jpg|250px|left|thumb|Stasion Cimekar, Pébruari 2020]]
'''Stasion Cimekar''' ('''CMK''') ([[Aksara Sunda Baku]]: {{sund|ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮎᮤᮙᮨᮊᮁ}}) nyaéta [[stasion karéta api]] anu perenahna di [[Cibiru Hilir, Cileunyi, Bandung]]. Stasion ieu mangrupa stasion pangorana di [[Jalur karéta api Padalarang-Kasugihan]] lantaran diwangun deui taun [[2000]]. Baheula, saacan diwangun deui, ngaran stasion ieu téh '''halteu Ciendog'''. Stasion ieu boga dua jalur, jalur 2 minangka jalur lurus. Stasion ieu ogé lokasina deukeut jeung paimahan sarta deukeut jeung [[stadion Gelora Bandung Lautan Api]].
[[File:Stasiun Cimekar.jpg|200px|thumb|Stasion Cimekar, 2017]]
3.608

éditan

Menu navigasi