Béda révisi "Kunyit"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
4 bita ditambahkeun ,  7 bulan yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
|}}
 
'''Kunyit'''; ''jawawut''; ''Setaria italic'' nyaéta hiji tutuwuhan anu asalna tina kulawargga [[Poaceae]].<ref>KBBI: [http://kbbi.web.id/jawawut ''jawawut'']</ref> Mangrupa [[serealia]] sikina lalembut/ ([[milet]]) baheula jadi kadaharan utama ''/[[makanan pokok]]'' masyarakat [[Asia Timur]] ogé [[Asia Tenggara]] saméméh budidaya [[paré]] dipiwanoh.
 
Tutuwuhan ieu tayalian anu munggaran dibudidayakan di antara sarupaning milet jeung kiwari jadi milet anu pang legana dipelak di sakuliah dunya, ogé anu pangpentingna di Asia wétan.
2.947

éditan

Menu navigasi