Béda révisi "Citakan:Hapus"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
m
Ngarobah tingkat panangtayungan pikeun "Citakan:Hapus" ([Édit=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates) [Pindahkeun=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates))
m (Nangtayungan "Citakan:Hapus": Vandalismeu kamalinaan ([Édit=Ngan pikeun kuncén] (tanpa wates) [Pindahkeun=Ngan pikeun kuncén] (tanpa wates)))
m (Ngarobah tingkat panangtayungan pikeun "Citakan:Hapus" ([Édit=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates) [Pindahkeun=Peungpeuk pamaké anyar jeung nu teu daptar] (tanpa wates)))
 
7.278

éditan

Menu navigasi