Wikipedia:Pabukon Wikipédia: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2.800 bita ditambahkeun ,  5 bulan yang lalu
Nyieun kaca anyar <center><span class="mw-ui-button mw-ui-progressive">Informasi anu leuwih lengkep aya dina Meta</span></center> <br> <div class="nomobile">{{shortcut|WP:LIBRARY|WP:LIB|WP:PERPUS}}</div> {{/Kepala}} <div class = "nomobile" style = "font-size: 100%> 200px|right </div> '''[https://wikipedialibrary.wmflabs.org Pabukon Wikipédia]''' (''The Wikipedia Library'') mangrupa...
(Nyieun kaca anyar <center><span class="mw-ui-button mw-ui-progressive">Informasi anu leuwih lengkep aya dina Meta</span></center> <br> <div class="nomobile">{{shortcut|WP:LIBRARY|WP:LIB|WP:PERPUS}}</div> {{/Kepala}} <div class = "nomobile" style = "font-size: 100%> 200px|right </div> '''[https://wikipedialibrary.wmflabs.org Pabukon Wikipédia]''' (''The Wikipedia Library'') mangrupa...)
(taya bédana)
1.832

éditan

Menu navigasi