Béda révisi "Suku"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bita ditambahkeun ,  5 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
m (Malikkeun éditan 164.138.93.121, diganti deui ka vérsi ahir ku 151.247.150.158)
Tag: Pengembalian
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar: human male foot.jpg|tumbthumb|300px|right|suku manusa]]
'''Suku''' nyaéta anggota [[awak]] [[jelema]] atawa [[sato]] gunana pikeun nagtung jeung [[leumpang]].<ref name="sumber2">R.A Darnadibrata, .Kamus Basa Sunda. Kiblat 2006. Bandung.</ref>
 
1.832

éditan

Menu navigasi