Vertebrata: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
4 bita ditambahkeun ,  6 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
{{Taxobox begin | color = pink | ngaran = Vertebrata}}
{{Taxobox image | image = [[Gambar:Naturkundemuseum_Berlin_-_Dinosaurierhalle.jpg|250px|Rarancang fosil diplodocus nunjukkeun conto tulang tonggong anu mangrupa karakteristik vértebrata]] | caption = Rarancang fosil diplodocus nunjukkeun conto </br>tulang tonggong anu mangrupa karakteristik vértebrata}}
{{Taxobox begin placement | color = pink}}
{{Taxobox regnum entry | taxon = [[Animal]]ia}}
1.846

éditan

Menu navigasi