Stasion Juanda: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bita ditambahkeun ,  2 bulan yang lalu
m
ngédit éjahan
Tag: Éditan sélular Éditan wéb HP
m (ngédit éjahan)
 
* Dina tanggal [[26 Oktober]] 2008 pukul 15.30, [[pantograf]] anu aya di gerbong 1 KRL jurusan Jakarta Kota-Bogor kabakar. Akibat kajadian éta, sabaraha lalampahan KRL terhambat. Taya korban jiwa dina paristiwa ieu.<ref>{{Cite news|url=https://news.detik.com/berita/1026214/pantograf-krl-jakarta-bogor-terbakar-di-stasiun-juanda|title=Pantograf KRL Jakarta-Bogor Terbakar di Stasiun Juanda|newspaper=detiknews|access-date=2018-06-20}}</ref>
* Dina tanggal [[11 September]] [[2009]], aya gangguan listrik di Stasion Juanda, sabaraha lalampahan KRL kaganggu selama 15-20 [[menit]].<ref>{{Cite news|url=https://news.okezone.com/read/2009/09/11/1/256509/gangguan-listrik-di-stasiun-juanda-krl-terlambat|title=Gangguan Listrik di Stasiun Juanda, KRL Terlambat : Okezone News|last=Okezone|first=|date=|work=|newspaper=Okezone.com|language=id-ID|access-date=2018-06-20|via=}}</ref>
* Dina tanggal [[3 Oktober]] 2009 pukul 9.50, KRL Ékonomi Jakarta Kota-Bogor disaruduk ku lokomotip di Stasion Juanda. Paristiwa ieu teu ngakibatkeun katerlambatan lalampahan karéta api, namun saurang bocah awéwé tuna wisma yuswa 10 tahun ngalami patah tulang kaki nu bagian kencakénca.<ref>{{Cite news|url=https://www.viva.co.id/berita/metro/94191-lokomotif-seruduk-krl-1-bocah-patah-tulang|title=Lokomotif Seruduk KRL, 1 Bocah Patah Tulang – VIVA|last=VIVA|first=PT. VIVA MEDIA BARU -|date=2009-10-03|language=id|access-date=2018-06-20}}</ref>
* Dina poé Rabu, tanggal 23 September 2015, pukul 15.25 WIB, kajadian '''[[tabrakan kereta api Juanda 2015|kacelakaan]]''' anu ngalibatkeun dua KRL JR 205 SF 10 di Stasion Juanda. Kadua kabin masinis karéta hareup ruksak parah. Opat puluh dua urang luka-luka akibat kacelakaan éta.<ref>[http://news.metrotvnews.com/read/2015/09/23/173025/krl-tabrak-krl-di-stasiun-juanda-korban-berjatuhan MetroTVNews.com: KRL Tabrak KRL di Stasiun Juanda, Korban Berjatuhan]</ref><ref>[http://metro.tempo.co/read/news/2015/09/23/083703254/ini-42-korban-luka-kecelakaan-krl-di-stasiun-juanda Tempo: Ini 42 Korban Luka Kecelakaan KRL di Stasiun Juanda]</ref> Kajadian ieu ngakibatkeun sang [[masinis]] KRL 1156, Gustian, luka parah jeung kudu dirujuk ka [[Rumah Sakit Pusat Angkatan Darat Gatot Soebroto]], Jakarta Pusat. Eva Chairunnisa, manager ''corporate communication'' PT KCJ, nganuturkeun bahwa cidéra parah di kaki masinis Gustian ngakibatkeun masinis éta acan bisa sacepatna ninggalkeun RSPAD.<ref>[http://news.metrotvnews.com/read/2015/09/24/173360/humas-kcj-masinis-gustian-luka-parah MetroTVNews.com: Humas KCJ: Masinis Gustian Luka Parah]</ref>
 
20.027

éditan

Menu navigasi