Suku: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bita ditambahkeun ,  2 bulan yang lalu
m
ngédit éjahan
Tidak ada ringkasan suntingan
m (ngédit éjahan)
 
*Keuneung bagian suku antara [[cécéngkolan]] jeung dampal suku tukang.<ref name="sumber1"/>
*[[Kuku]] bagian saperti tanduk dina [[ramo]].<ref name="sumber1"/>
*[[Mumuncangan]] bagian suku anu ngabenggul sagedé [[muncang]], gigireun pigeulang suku jeung cecekolan kencakénca-katuhu.<ref name="sumber1"/>
*Pigeulang suku bagian suku antara [[bincurang]] jeung [[tonggong]] suku.<ref name="sumber1"/>
*[[Pingping]] bagian suku antara puhu pingping jeung [[tuur]].<ref name="sumber1"/>
20.027

éditan

Menu navigasi