Kabupatén Tangerang: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taya parobahan ukuran ,  14 tahun yang lalu
m
(enggal ti id)
 
* Puseur Pertumbuhan Teluk Naga, ayana di wewengkon basisir, fokus utamana industri pariwisata alam jeung bahari, industri maritim, perikanan, pertambakan, jeung palabuan.
 
Sabagean pangeusi Tangerang kalolobaannana digarawe di Jakarta. Sababaraha perumahan mibanda fasilitas lengkep, sahingga jadi ''kota mandiri''; di antaranuantarana nu kasohor nyaeta: [[Bumi Serpong Damai]], [[Lippo Karawaci]], jeung [[CitraRaya]].
 
==Babagian administratif==
23.354

éditan

Menu navigasi