Béda révisi "Gunung Agung"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
14 bita dipupus ,  14 tahun yang lalu
m
alihbasa tacan lengkep
m
m (alihbasa tacan lengkep)
{{tarjamahkeun|Inggris}}
==Naék gunung==
Aya tilu jalan utama nu deukeut tur ilahar dipake keur naek ka gunung ieu. Ti kidul, wetan kidul, jeung ti kulon. TheTi westernkulon approachmangrupakeun isjalan thenu most commonly taken pathpangumumna, as it leadssabab frombisa thedipaju Templeti ofPura Besakih. It also has spectacular views along the length of the trail. It is important that hikers take their own water with them as the only source of water on the trail is a well that is considered holy and therefore forbidden. Much of the climb is loose soil and rock, so climbers are encouraged to use adequate footwear.
 
==Bitu taun 1963-64==
[[Image:PIA04951 Mts Agung and Batur.jpg|thumb|300px|Gunung Agung di beulah kenca; [[Gunung Batur]], jeung lianna, di beulah katuhu]]
 
[[Image:Map indonesia volcanoes.gif|thumb|300px|Peta gunung berapiseuneuan di Indonésia]]
 
== Tempo oge ==
23.351

éditan

Menu navigasi