Béda révisi "Abad ka-11"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
227 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m (bot Nambih: lij:XI secolo)
 
==Inohong penting==
* [[Abū al-Rayhān al-Bīrūnī]], ahli [[Muslim]] urang [[Pérsia]] dina widang [[matematika]], [[astrologi]], [[astronomi]], [[kronologi]], [[énsiklopédi]], [[géografi]], [[filsafat]], jsb. Anjeunna ogé ngadamel [[jam]].
 
 
==Pamanggihan==
23.341

éditan

Menu navigasi