Béda révisi "Wikipedia:Sawala"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
taya kamandang éditan
:: Satuju 'éléktrik' digentos 'listrik'.
:: Numutkeun [http://id.wikisource.org/wiki/Pedoman_Umum_Ejaan_Bahasa_Indonesia_yang_Disempurnakan_(Bab_IV) EYD], ahiran -ic janten -ik, electronic --> éléktronik (ks)
::-- [[HususPamaké:Kontribusi pengguna/217.10.60.85|217.10.60.85DiN]] 12:56, 7 Désémber 2007 (UTC)
 
==Perkawis 'g' Inggris anu sorana 'j'==
Abdi nembé sadar yén dina [http://id.wikisource.org/wiki/Pedoman_Umum_Ejaan_Bahasa_Indonesia_yang_Disempurnakan_(Bab_IV) EYD] ieu, teu acan aya aturan pikeun hurup 'g' anu sorana 'j'. Kukituna, dina ngéjah energy sareng digital, urang tiasa nyerat 'énergi', 'énerji' sareng 'digital', 'dijital'.
Nanging, saparantos nengetan kecap geology, anu diserat 'geologi' dina basa Indonesia, abdi janten ''cenderung'' nyerat 'g' angger ku 'g' dina basa Sunda. Kumaha saur Akang sadaya? -- [[Pamaké:DiN]] 12:56, 7 Désémber 2007 (UTC)
[[Husus:Kontribusi pengguna/217.10.60.85|217.10.60.85]] 12:56, 7 Désémber 2007 (UTC)
912

éditan

Menu navigasi