Wangunan Sunda: Béda antarrépisi

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
36 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Kaca anyar: '''Wangunan Sunda''' nyaéta wangunan anu aya tur diaku salaku tempat cicing, usaha, tur pamaréntah di tatar Sunda. Cirina nyaéta konsép wangunan anu luyu jeung kaayaan alam jeung...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
*Ibadah:
**'''langgar''', '''tajug'''
[[Kategori:Arsitéktur imah Sunda]]
912

éditan

Menu navigasi