Parobahan nu patali

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Asupkeun ngaran kaca pikeun nempo parobahan anu nutumbu ka atawa ti éta kaca. (Pikeun nempo anggota kategori, asupkeun Kategori:Ngaran kategori). Parobahan kaca-kaca anu diawaskeun némbongan kandel.

Pilihan parobahan anyar Témbongkeun 50 | 100 | 250 | 500 parobahan panungtung ti 1 | 3 | 7 | 14 | 30 poé ka tukang
Sumputkeun pamaké kadaptar | Sumputkeun kontributor anonim | Sumputkeun éditan kuring | Témbongkeun bot | Sumputkeun éditan minor | Témbongkeun kategorisasi kaca | Témbongkeun Wikidata
Témbongkeun nu anyar robah nepi ka 28 Méi 2022 03.46
   
Ngaran kaca:
Daptar singgetan:
D
Éditan Wikidata
A
Ieu parobahan bakal ngahasillkeun kaca anyar (tempo ogé béréndélan kaca anyar)
m
Ieu éditan minor
b
Ieu parobahan dijieun ku bot
(±123)
Ukuran kaca robah sajumlah ieu bit
Halaman yang dipantau sementara

25 Méi 2022

  • m Kabupatén Cianjur 15.14 0Ilham.nurwansah obrolan kontribusi(Ngarapihkeun éjahan, replaced: rupi → rupa, ngawitan → ngamimitian, replaced: nyaeta → nyaéta, eo → éo, sareng → jeung (3), ngagaduhan → mibanda , kalayan → kalawan (4), Aranjeunna → maranéhna using AWB)