Statistik

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Statistik kaca
Halaman eusi61.302
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
97.456
Berkas nu geus diunjal545
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikipedia mimiti dibuka629.864
Rata-rata éditan unggal kaca6,46
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar (daptar anggota)28.630
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
52
Bot (daptar anggota)41
Kuncén (daptar anggota)7
Pengurus antarmuka (daptar anggota)1
Birokrat (daptar anggota)1
Paneueul (daptar anggota)0
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Pengelola langganan dorong (daptar anggota)0
Users blocked from the IP Information tool (daptar anggota)0
Statistika lianna
Kata-kata di semua halaman konten6.403.477