Statistik

Luncat ka: pituduh, sungsi
Statistik kaca
Halaman eusi19.111
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
45.458
Koropak nu geus dimuat587
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikipedia mimiti dibuka492.752
Rata-rata éditan unggal kaca10,84
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar15.441
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
31
Bot (daptar anggota)38
Kuncén (daptar anggota)7
Birokrat (daptar anggota)1
Steward (daptar anggota)0
Nu nyieun rekening (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Oversights (daptar anggota)0
Bot Flow (daptar anggota)1
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Statistika lianna
Queued mass messages0