Statistik

Luncat ka: pituduh, paluruh
Statistik kaca
Halaman eusi38.621
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
65.937
Berkas nu geus diunjal538
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikipedia mimiti dibuka546.995
Rata-rata éditan unggal kaca8,30
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar16.989
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
37
Bot (daptar anggota)40
Kuncén (daptar anggota)8
Birokrat (daptar anggota)1
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Bot Flow (daptar anggota)1
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Statistika lianna
Queued mass messages0