Statistik

Luncat ka: pituduh, paluruh
Statistik kaca
Halaman eusi39.542
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
67.950
Berkas nu geus diunjal540
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikipedia mimiti dibuka536.762
Rata-rata éditan unggal kaca7,90
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar19.694
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
48
Bot (daptar anggota)40
Kuncén (daptar anggota)7
Birokrat (daptar anggota)1
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Statistika lianna
Words in all content pages4.854.170
Pesan massal dalam antrian0