Statistik

Jump to navigation Jump to search
Statistik kaca
Halaman eusi39.612
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
68.189
Berkas nu geus diunjal541
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikipedia mimiti dibuka544.689
Rata-rata éditan unggal kaca7,99
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar (daptar anggota)20.278
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
45
Bot (daptar anggota)40
Kuncén (daptar anggota)7
Interface administrators (daptar anggota)0
Birokrat (daptar anggota)1
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Statistika lianna
Words in all content pages4.866.263
Pesan massal dalam antrian0