Statistik

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Statistik kaca
Halaman eusi41.550
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
71.589
Berkas nu geus diunjal541
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikipedia mimiti dibuka557.775
Rata-rata éditan unggal kaca7,79
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar (daptar anggota)21.735
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
53
Bot (daptar anggota)40
Kuncén (daptar anggota)7
Pengurus antarmuka (daptar anggota)0
Birokrat (daptar anggota)1
Steward (daptar anggota)0
Panyieun akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Statistika lianna
Words in all content pages5.026.086
Pesan massal dalam antrian0