Statistik

Luncat ka: pituduh, sungsi
Statistik kaca
Halaman eusi19.369
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
45.883
Koropak nu geus dimuat538
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikipedia mimiti dibuka508.560
Rata-rata éditan unggal kaca11,08
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar16.503
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
37
Bot (daptar anggota)38
Kuncén (daptar anggota)8
Birokrat (daptar anggota)1
Steward (daptar anggota)0
Tukang akun (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Bot Flow (daptar anggota)1
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Statistika lianna
Queued mass messages0