Statistik

Luncat ka: pituduh, sungsi
Statistik kaca
Halaman eusi19.253
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
45.669
Koropak nu geus dimuat538
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikipedia mimiti dibuka507.197
Rata-rata éditan unggal kaca11,11
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar16.330
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
33
Bot (daptar anggota)38
Kuncén (daptar anggota)7
Birokrat (daptar anggota)1
Steward (daptar anggota)0
Nu nyieun rekening (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Bot Flow (daptar anggota)1
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Statistika lianna
Queued mass messages0