Sumber buku

Luncat ka: pituduh, paluruh
Paluruh sumber buku

Sigana ISBN-na teu bener; pariksa deui bisi aya salah téplak ti sumber aslina.

Di handap ieu ngabéréndélkeun tutumbu ka loka-loka nu ngical buku, boh nu anyar atawa loakan, nu sugan uninga kana buku anu nuju dipilari: