Hutagurgur, Borbor, Toba Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Hutagurgur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanBorbor

Hutagurgur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Borbor, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Borbor, Toba Samosir


Gnome-home.svg