MYTV

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti INTV)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
{{{ngaran}}}

Mayapada TV.png
PamilikNetwave Multimedia (2006-2019)
Mayapada Group (2019-kini)
SloganLife, Love, Laugh
Ngaran saacannaBanten TV (2006-2016)
INTV (2016-2019)
Ramat lokahttp://
Ketersediaan
Siaran darat
Bandar Lampung39 UHF
Bojonegoro49 UHF (via B-One TV) (rancangan itu)
Donggala51 UHF
Flores25 UHF (rancangan itu)
Fak fak25 UHF (rancangan itu)
Jakarta22 UHF
Jember20 UHF (rancangan itu)
Kalianda39 UHF
Kayu Agung56 UHF
Kendari22 UHF
Majalengka25 UHF (rancangan itu)
Lhoksumawe50 UHF (rancangan itu)
Magelang50 UHF (rancangan itu)
Manado59 UHF
Mataram40 UHF (rancangan itu)
Medan55 UHF
Nabire50 UHF (rancangan itu)
Palembang56 UHF
Palu51 UHF
Pangkal Pinang

MYTV (saméméhna ngaranna Banten TV dan INTV) nyaéta hiji stasiun télévisi swasta networked asal Jakarta, Indonesia. Ieu stasiun télévisi airs saprak agustus 28, 2006.MYTV ieu dina Channel 22 UHF jeung lokasi transmitter aya dina koordinat S 06° 12' 57" ; E: 106° 40' 60".90,

INTV geus munara TV pagunungan 100 m jeung ngirimkeun kakawasaan 20 kilowatt. Sakumaha ngaranna ngakibatkeun INTV strives pikeun ngahontal sagala audiences nu aya di lokasi kira-kira kota Lebak, Lalaki, Jadi, Lebak, Anyer, Tangerang, jeung Labuan. Awal januari 2012, INTV geus ngaronjat disiarkeun sinyalna ka Jakarta, Bogor, Dépok jeung Sabanding. Jadi masarakat Jabodetabek bisa datang ka ngarasakeun siaran INTV. Nu satia pemirsa INTV geus nepi 45 juta pemirsa. Kiwari jam siaran INTV geus 20 jam sapoé, jeung bakal terus jadi ningkat deui. Babarengan jeung kanaékan jam siaran, paningkatan ogé keur dilaksanakeun boh kualitas jeung gambar pikeun siaran MYTV.

Sajarah[édit | édit sumber]

Jumlah tayangan di INTV nyaéta 32.5% infomercial, talk show jeung layanan umum, 10.0% film Telenovela jeung Serial Barat, ku 11.0% kulawarga jeung atikan, 23.6% tina kajadian musik, 22,9% nyaéta hiji warta, infotainment jeung dokumenter.

INTV museurkeun kana Informasi, Atikan jeung Hiburan. Kaperluan jeung kapentingan pemirsa di wewengkon program nu disiarkeun leuwih réa dina lokal nuances nu ngalibetkeun panongton salaku loba nu jéntré saperti; interaktif program jeung kagiatan off cai pikeun nguatkeun penetrasi masarakat.

Bagéan panongton leuwih kana kelas B, C1, C2, jeung D ngabalukarkeun mayoritas pemirsa di wewengkon ieu digolongkeun salaku kelas tengah-handap.

Jaringan siaran[édit | édit sumber]

Saat ini, MYTV telah menjangkau hingga 15 kota di Indonesia. Siaran MYTV dapat disaksikan di kota-kota berikut:

  • Jakarta – 22 UHF
  • Banten – 22 UHF
  • Kendari – 22 UHF
  • Lampung – 39 UHF
  • Manado – 59 UHF
  • Medan – 55 UHF
  • Palembang – 56 UHF
  • Palu – 51 UHF
  • Pangkal Pinang – 38 UHF
  • Ternate – 32 UHF
  • Donggala – 51 UHF
  • Kalianda – 39 UHF
  • Kayu Agung – 56 UHF
  • Tidore – 32 UHF
  • Sofifi – 32 UHF

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]